Miloš Mikuš

Miloš Mikuš


Zoznam článkov autora

Viedenský zemiakový šalát
Viedenský zemiakový šalát patrí medzi tie najzdravšie. Žiadna majonéza, len pár ingrediencií v dokonalej súhre.
Šošovicovo-tekvicový šalát s ovčím syrom
Pripravte si chutný, sýty a výživný šalát.
Fazuľkovo-hubový šalát s lososom
Jednoducho a rýchlo si pripravíte výborný a zdravý obed či večeru.
Francúzska cibuľačka
Ak sa chcete dokonale zahriať, pomôže recept na cibuľovú polievku.
Kuracia kapsa s hľuzovkou
Omrzelo vás klasické nedeľné pečené kurča? Vyskúšajte hydinu aj inak.
Tagliatelle s kelom, hubami a klobásou
Kel bol superpotravinou roka 2016, vyskúšajte ho v kombinácii s cestovinami.
Grilovaný morský vlk
Pripomeňte si prímorskú atmosféru s receptom na grilovanú rybu.
Cviklový kuskus s cícerom na studeno
Ak nemáte chuť na mäso, vyskúšajte zdravý recept s kuskusom a zeleninou.
Tuniak po sardínsky
Pripravte si ho podľa receptu Miloša Mikuša.
Rýchla paella s plodmi mora
Pripravte si toto výborné jedlo typické pre všetky oblasti Španielska.
Bryndzová ovsená kaša s tekvicou
Ovsená kaša patrila v minulosti k tradičným jedlám. Pripravte si jej luxusnejšiu verziu so šunkou, tekvicou a bryndzou.
Cestoviny so špenátom a krevetkami
Rýchlu večeru či obed pripravíte za dvadsať minút.
Miešaná bryndza s pivom
Využite pomalší víkendový rytmus na prípravu originálnych raňajok.
Zemiakové gule s bryndzou
Letná bryndza je stále plná chuti a navyše je veľmi zdravá. Vychutnajte si ju v plnených zemiakových guliach.
Lečo s párkom a fazuľkou
Oživte tradičné lečo pridaním fazule a kvalitných teľacích párkov.
Trojchlapové lečo
Írečitý názov receptu je viac ako výstižný. Nejde o žiadnu ľahkú večeru, ale jedlo, ktoré dodá silu aj trom chlapom.
Brokolicovo-lososové trúbele
Wrapy sú populárnym fast-foodom. Pripravte si zdravšiu verziu z brokolice a lososa.
Kelovo-syrové fašírky
Počas horúcich dní málokto túži tráviť v kuchyni viac času ako je nutné. Uľahčite si život jednoduchým a rýchlym obedom.
Karfiolový nákyp
Karfiolový nákyp s bravčovým mäsom je sýty. Kto má chuť na ľahšiu verziu, môže mäso vynechať.
Kelové guľky v paradajkovej omáčke
Chutné kelovo-mäsové guľky vo výraznej paradajkovej omáčke sú variáciou na plnenú papriku.

Najčítanejšie na SME

Komerčné články

  1. AI o nej píše, že je symbolom odvahy. Kvôli jedinému protestu
  2. eFleet Day 2025: Poznáme program a prezentujúcich
  3. S Kauflandom môže pomôcť každý, štartuje zbierka potravín
  4. Slovenskí milionári minulý rok bohatli rekordným tempom
  5. Za 2 dni si vybralo dovolenku viac než 2000 Slovákov
  6. Ísť do kúpeľov je IN
  7. Vypite bar s ministrom, teraz za polovičnú cenu
  8. Päť dôvodov, prečo si plánovať dovolenku 2026 už teraz
  1. LESY SR: 11,5 milióna stromov v roku 2025
  2. AI o nej píše, že je symbolom odvahy. Kvôli jedinému protestu
  3. S Kauflandom môže pomôcť každý, štartuje zbierka potravín
  4. eFleet Day 2025: Poznáme program a prezentujúcich
  5. Tu je každý zamestnanec hviezdou
  6. SHP Harmanec a SHP Slavošovce úspešne obhájili certifikáciu
  7. Slovenskí milionári minulý rok bohatli rekordným tempom
  8. Za 2 dni si vybralo dovolenku viac než 2000 Slovákov
  1. Pravda o 50 % zľavách BUBO? Koľko ich vlastne je? 11 980
  2. Slováci oddnes nakupujú exotiku s BUBO za 50%. 8 716
  3. Fellner opäť šokuje, na dovolenky láka po svojom 8 313
  4. Thajsko za polovicu? Ušetrite pri dovolenke tisíce eur 8 306
  5. Hodnotenie profesionála: Cestovali sme po Kanárskych ostrovoch 8 164
  6. Ísť do kúpeľov je IN 4 245
  7. Za 2 dni si vybralo dovolenku viac než 2000 Slovákov 4 111
  8. Vypite bar s ministrom, teraz za polovičnú cenu 4 097
SkryťZatvoriť reklamu