Vyskúšajte luxusné pochúťky celebrít

Zabudnite na chvíľku na nudné diéty a vyskúšajte luxusné pochúťky svetových hviezd.

Manželské šťastie Sophie Loren

Balík špagiet, 600 gramov tekvice, cibuľu, dva strúčiky cesnaku, maslo, 4 lyžice bieleho vína, 4 lyžice šľahačky, soľ, bazalka, cayenské korenie

"Z tekvice odstránim zrnká a nakrájam ho na trojcentimetrové plátky, cibuľu a cesnak posekám nadrobno a restujem na masle až cesnak zhnedne, potom pridám tekvicu a dusím asi tri minúty. Pridám víno, šľahačku a soľ. Varím na miernom ohni ešte 25 minút. Medzitým uvarím špagety, do zmesi doplním bazalku, ochutím cayenským korením, premiešam so špagetami a ihneď podávam."

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

SkryťVypnúť reklamu

Slivkové mäso Naomi Campbell

600 gramov kuracieho mäsa, 200 gramov sušených sliviek, 2 cibule, 2 lyžice olivového oleja, lyžička soli a červenej papriky, pol lyžičky cukru, štipka čierneho korenia, chilli a mletej škorice

"Slivky namočím na dve hodiny do vody, potom ich vykôstkujem. Nakrájam mäso na menšie kúsky, osolím, okorením a opečiem na oleji, pridám nakrájanú cibuľu a prekrojené slivky, ostatné korenie a cukor. Zmes podusím. Ozdobím kolieskami póru alebo kápiou a podávam s ryžou alebo zemiakmi."

Milostný šalát Mariah Carey

250 gramov ananásu, 250 gramov krabieho mäsa, 100 gramov sterilizovaného zeleru, pol citróna, 100 gramov majonézy a 50 gramov jogurtu

"Do misy vložím majonézu, jogurt, šťavu z citróna, dobre rozmiešam a pridám na kocky nakrájaný ananás, zeler a kraba. Premiešam, nechám vychladiť a podávam s než-ným pohľadom."

SkryťVypnúť reklamu

Bravčový sen Leonarda DiCaprio

8 bravčových rebierok alebo malých rezňov, 4 jablká, 200 gramov sušených sliviek, 2 dcl smotany, 2 dcl vývaru, múka, soľ a čierne korenie

"Rebierka naklepem na tenké plátky, posolím a okorením. Medzi dve rebierka vložím plátky olúpaných jabĺk, na kúsky vykôstkované slivky, rebierka zviažem k sebe niťou, obalím v múke a asi 35 minút pečiem. Podlievam ich smotanou a mäsovým vývarom."

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na SME

Komerčné články

  1. Zlaté vajcia nemusia byť od Fabergé
  2. CTP Slovakia sa blíži k miliónu m² prenajímateľnej plochy
  3. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice?
  4. Expertka na profesijný rozvoj: Ľudia nechcú počuť, že bude dobre
  5. Zažite začiatkom mája divadelnú revoltu v Bratislave!
  6. Myslíte si, že plavby nie sú pre vás? Zrejme zmeníte názor
  7. Jeho technológie bežia, keď zlyhá všetko ostatné
  8. Wolt Stars 2025: Najviac cien získali prevádzky v Bratislave
  1. CTP Slovakia sa blíži k miliónu m² prenajímateľnej plochy
  2. Zlaté vajcia nemusia byť od Fabergé
  3. V Košiciach otvorili veľkoformátovú lekáreň Super Dr. Max
  4. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice?
  5. Ako ročné obdobia menia pachy domácich miláčikov?
  6. Probiotiká nie sú len na trávenie
  7. Expertka na profesijný rozvoj: Ľudia nechcú počuť, že bude dobre
  8. Zažite začiatkom mája divadelnú revoltu v Bratislave!
  1. Myslíte si, že plavby nie sú pre vás? Zrejme zmeníte názor 6 372
  2. Expertka na profesijný rozvoj: Ľudia nechcú počuť, že bude dobre 5 977
  3. Unikátny pôrod tenistky Jany Čepelovej v Kardiocentre AGEL 4 691
  4. V Košiciach otvorili veľkoformátovú lekáreň Super Dr. Max 3 133
  5. Jeho technológie bežia, keď zlyhá všetko ostatné 3 130
  6. Do čoho sa oplatí investovať: zateplenie, čerpadlo či okná? 1 905
  7. The Last of Us je späť. Oplatilo sa čakať dva roky? 1 662
  8. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice? 1 638
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťZatvoriť reklamu