„V poslednom čase sa však k vareniu dostávam iba sporadicky a častejšie navštevujem rôzne reštaurácie, kde mám aj pracovné rokovania. Podľa toho aj reštaurácie striedam, takže o jednej obľúbenej určite nemôžem hovoriť. Keby som si však mala predsa len niektorú vybrať, tak veľmi príjemne sa cítim v reštaurácii hotela Devín. Tam mávam aj najviac rokovaní s Rómami,“ hovorí splnomocnenkyňa.
Hlavnými kritériami pre výber reštaurácie sú pre Kláru Orgovánovú prostredie a kuchyňa.
„Ako inak. Musí sa mi tam príjemne sedieť a musím sa tam dobre cítiť. Bez toho by mi asi ani to najlepšie jedlo nechutilo.“
Napriek všeobecnému trendu presadzujúcemu zdravé stravovanie a čoraz módnejšiemu vegetariánstvu, zostáva Klára Orgovánová verná tradičným jedlám.
„Pokiaľ ide o jedlo, žiadneho svojho top favorita nemám, jedávam to, čo mi chutí. A mne chutí najviac mäso. Ak mám povedať pravdu, ani nepoznám Rómov, ktorí by boli vegetariáni,“ smeje sa. „Všetko je to ale samozrejme spojené aj so spoločnosťou, s ktorou práve som.“ (šim)