25 dag hladkej múky, 7 dag palmarínu,
1 Malajku (jelenia soľ), 1 vajce, 3 PL práškového cukru, mlieko. Plnka: 4 dl mlieka,
5 PL hrubej múky, 25 dag margarínu,
20 dag práškového cukru, 2 vanilínové cukry,
2 PL kakaa
* Postup:
Suroviny na cesto spolu vymiešame a podľa potreby pridáme mlieko, aby vzniklo vláčne cesto. Rozdelíme ho na tri časti, vyvaľkáme na pomúčenej doske a na strednom plechu upečieme. Plnku pripravíme tak, že uvaríme hustú kašu z mlieka a hrubej múky,
necháme vychladnúť. Maslo vymiešame s práškovým a vanilínovým cukrom. K tomu pridáme vychladnutú kašu a dobre spolu vymiešame. Rozdelíme na polovicu a k jednej pridáme kakao. Koláč plníme tak, že na jeden plát natrieme svetlú plnku, prikryjeme druhým plátom, natrieme kakaovou plnkou a prikryjeme tretím plátom. Koláč posypeme práškovým cukrom. Necháme odstáť v chladničke.