Restaurant reviews

Gazdovský dvor

Where: Hotel Perugia, Zelená 5, Bratislava

Rating: 7 out of 10

A NEW addition to Bratislava old town‘s dining scene, Gazdovský dvor offers all the dishes one would expect in a traditional Hungarian restaurant.

Among the soups (halászlé), the typical Hungarian fish soup is a must-try. It has just the right amount of paprika and is served in a very original way; in a small kettle with a candle to keep the soup warm. The garlic soup, served in a hollowed-out loaf of bread, is creamy and full of flavour. Among the satisfying array of fish and meat dishes are zander in a creamy mushroom sauce and chicken fried in almonds and drizzled with a cherry sauce.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

SkryťVypnúť reklamu

The service at Gazdovský dvor is friendly and forward, but perhaps lacking in professionalism. For example, the waiter should not ask for the customer‘s credit card without first showing the customer the bill, and if a restaurant serves bread and pate before the meal and charges its customers a cover for it, the food should be left on the table for as long as the customer wants.

Corrida de Toros Restaurant

Where: Laurinská 7, Bratislava

Rating: 7 out of 10

WITH ITS large store-like front windows, its outdoor seating in the capital‘s pedestrian zone, and the loud music which plays at disco volume all day long, Corrida gives the impression it is one of Bratislava‘s „see and be seen“ places.

Nevertheless, the menu is pleasing, and the quality of food good. Impressive starters include gazpacho, with all the vegetables and bread crumbs presented in small side bowls, and almond soup, which is really a cold, creamy garlic soup with almonds and grapes. There are three different paellas on offer, and a variety of meat dishes. Andalusian ice cream makes a nice dessert, served with whipped cream and fruit. In addition, the menu offers a very satisfying range of wines and cocktails.

SkryťVypnúť reklamu

Slovak Spectator

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na SME

Komerčné články

  1. Zlaté vajcia nemusia byť od Fabergé
  2. CTP Slovakia sa blíži k miliónu m² prenajímateľnej plochy
  3. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice?
  4. Expertka na profesijný rozvoj: Ľudia nechcú počuť, že bude dobre
  5. Zažite začiatkom mája divadelnú revoltu v Bratislave!
  6. Myslíte si, že plavby nie sú pre vás? Zrejme zmeníte názor
  7. Jeho technológie bežia, keď zlyhá všetko ostatné
  8. Wolt Stars 2025: Najviac cien získali prevádzky v Bratislave
  1. CTP Slovakia sa blíži k miliónu m² prenajímateľnej plochy
  2. Zlaté vajcia nemusia byť od Fabergé
  3. V Košiciach otvorili veľkoformátovú lekáreň Super Dr. Max
  4. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice?
  5. Ako ročné obdobia menia pachy domácich miláčikov?
  6. Probiotiká nie sú len na trávenie
  7. Expertka na profesijný rozvoj: Ľudia nechcú počuť, že bude dobre
  8. Zažite začiatkom mája divadelnú revoltu v Bratislave!
  1. Myslíte si, že plavby nie sú pre vás? Zrejme zmeníte názor 6 348
  2. Expertka na profesijný rozvoj: Ľudia nechcú počuť, že bude dobre 5 922
  3. Unikátny pôrod tenistky Jany Čepelovej v Kardiocentre AGEL 4 690
  4. Jeho technológie bežia, keď zlyhá všetko ostatné 3 158
  5. V Košiciach otvorili veľkoformátovú lekáreň Super Dr. Max 2 813
  6. Do čoho sa oplatí investovať: zateplenie, čerpadlo či okná? 2 174
  7. The Last of Us je späť. Oplatilo sa čakať dva roky? 1 688
  8. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice? 1 610
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťZatvoriť reklamu