Chovateľom vzrástli náklady, za ryby na štedrovečerný stôl si priplatíme
Chovateľom vzrástli náklady, za ryby na štedrovečerný stôl si priplatíme. Za vianočného kapra zaplatíme aj viac ako dvadsať eur. Chovatelia tiež vysvetľujú, ako rozpoznať čerstvú rybu a prečo nepatrí do mrazničky.
(My Regióny)
Ďalšie príspevky na tému: Žilinský kraj
Vozovka v jednej rúre tunela Višňové je hotová. Minister Ráž zopakoval, že diaľničný úsek pri Žiline otvoria skôr.
(My Regióny)Z Gaderskej doliny zmizlo zariadenie na monitorovanie invazívnych druhov živočíchov, hľadajú muža z fotografie.
(My Regióny)Vo Veľkej Fatre uviazla zranená turistka. Záchranárom prišiel nečakane na pomoc aj dobrovoľný hasič z horskej chaty.
(My Regióny)Rozbitý, blatistý a takmer nevyužitý pozemok v centre Martina čaká po rokoch zmena. Jeho majitelia ho chcú skultúrniť.
(My Regióny)V Turci otvorili tohtoročnú motorkársku sezónu, cez dediny prešiel nieľkominútový konvoj.
(My Regióny)Ivica Štefanidesová si vytvorila v Necpaloch certifikovanú prírodnú záhradu, vrátila sa do čias starých mám.
(My Regióny)Z rieky v Ružomberku vytiahli záchranári telo staršieho muža. Jeho totožnosť zatiaľ nie je známa.
(My Regióny)Slovakia Travel označil Turiec za región s najvyššou koncentráciou múzeí a galérií na Slovensku.
(TASR)