How to make strapačky, halušky with sauerkraut and bacon
Najčastejšie sú za slovenské národné jedlo označované bryndzové halušky. Kanaďanka má radšej ich menej známu verziu.
(The Slovak Spectator)
Ďalšie príspevky z rubriky: Domov
Ministerstvo kultúry tvrdí, že za zdržanie dotácií z Fondu na podporu umenia nemôže rada fondu, ale jeho vedenie.
(SITA)V súvislosti s nákazou slintačky a krívačky vznikne dohľadové monitorovacie centrum. Čítaj ďalej
Na Slovensku sa pracuje na oprave 70 hradov, potrebujú viac financií od štátu, tvrdí Združenie Zachráňme hrady.
(TASR)Rado Tkáč žije v Prešove. "Pár kilometrov za mestom sú hladové doliny. Ako majú ľudia vyžiť z 900 eur," pýta sa.
(Closer)Divadlo P. O. Hviezdoslava najbližšie roky povedú Vladislava Fekete ako jeho riaditeľka a Veronika Kolejáková
(SME)"Mám pocit, akoby Ionesco hru Nosorožec napísal pred rokom, je nebezpečne aktuálna," hovorí Roman Poláčik.
(SME)Viaceré pomáhajúce organizácie odmietajú novelu o neziskovkách, vyzývajú na odbornú diskusiu.
(TASR)SaS vyzýva na prehodnotenie a revíziu akčných plánov k Rómom, obáva sa neefektívneho míňania financií.
(TASR)