1. Slovak Pub, Bratislava: “I have to single out the pirohy”
Mal som si dať rebierka namiesto rezňa. Brit zrecenzoval reštauráciu so slovenskými špecialitami.
(The Slovak Spectator)
Ďalšie príspevky z rubriky: Lifestyle
Dať si v Bratislave kávu pod tri eurá začína byť náročné. Našli sme kaviarne, kde cappuccino nestojí viac než 2,60 eur.
(Closer)Ranná rutina influencera sa stala virálnou. Odborníci reagujú, že ide o nebezpečný clickbait.
(Closer)Vyberáme deväť románov zo žánru krimi a triler, ktoré stoja za prečítanie. V zozname nájdete klasiky aj novinky.
(Closer)Vo výbere literárnej ceny Anasoft litera sa objavili knihy etablovaných autorov aj nováčikov.
(SME)Na prvom stretnutí boli štyri. Redaktorka Closer Tímea Krauzsová založila knižný klub a zmenilo jej to život.
(Closer)Ír si kvôli slovenskému dabingu dlho nevedel s bilingválnym synom užiť miestne kino. Až kým neprišiel film Minecraft.
(The Slovak Spectator)Slovenka Paula Zbrehová pracuje na luxusných výletných lodiach. Za šesť mesiacov si zarobí dobre, no voľna má málo.
(Closer)Rodina Petra Poláčka si otvorila reštauráciu v Košariskách. "Slováci chcú byť svetoví, Česi sa za sedláckosť nehanbia," hovorí.
(Closer)