Petra Vlhová pre pretrvávajúce zranenie prerušila spoluprácu s trénerom Maurom Pinim.
(Sportnet)Petra Vlhová musela trinásť mesiacov po páde v Jasnej absolvovať ďalšiu operáciu. "Taký je život," napísala.
(Sportnet)Petra Vlhová navštívila majstrovstvá sveta v lyžovaní v rakúskom Saalbachu. "Je to ťažké, radšej by som súťažila," hovorí.
(TASR)Vlhová sa už koncentruje na budúcoročnú olympiádu. "Taliansko mám veľmi rada, je to blízke k môjmu srdcu," povedala.
Petra Vlhová po roku od pádu v Jasnej: „Myslela som si, že som silná, ale všetko sa zrútilo ako domček z karát."
(Sportnet)"Je to 50 na 50. Neviem, či ďalšie preteky stihnem," povedala Petra Vlhová o návrate na zjazdovky ešte v tejto sezóne.
(SITA)Otec Petry Vlhovej prelomil mlčanie. Túžim ešte svoju dcéru vidieť šťastnú v cieli, tvrdí.
(My Regióny)Na pretekoch Svetového pohára v alpskom lyžovaní sú fanúšikovia Petry Vlhovej najhlučnejší. Dokonca aj vtedy, keď nesúťaží.
(My Regióny)Petra Vlhová sa do kolotoča alpského Svetového pohára vráti najskôr až vo februári.
(TASR)Petra Vlhová trávila v Argentíne s Mikaelou Shiffrinovou najviac času v kariére. "Veľa sme sa rozprávali," prezradila.
(SITA)Väčšinu pretekov Petry Vlhovej odvysiela súkromná televízia. Pozrite si program na celú sezónu Svetového pohára.
(Sportnet)Petra Vlhová sa po zranení pripravuje na novú sezónu v Argentíne. Tréner Mauro Pini priznal, že jej návrat nechcú uponáhľať.
(Sportnet)Petra Vlhová pozná kompletný program pre sezónu 2024/2025. Tú tradične otvorí obrovský slalom v Söldene.
(Sportnet)Zranená Petra Vlhová opäť odhalila svoje súkromie a odpovedala na netradičné otázky fanúšikov.
(Sportnet)Trénera Maura Piniho prekvapilo, ako rýchlo sa Petra Vlhová vyrovnala s výpadkom v obrovskom slalome v Jasnej.
(Sportnet)Petra Vlhová sa vrátila na preteky, kde vyhrala ako dieťa pred 18 rokmi.
(My Regióny)Dôležitá je disciplína a pevná vôľa. Chcem sa vrátiť silná, hovorí Vlhová po prvých krokoch od operácie.
(Sportnet)Tréner Mauro Pini podpísal nový kontrakt. Petru Vlhovú povedie až do zimných olympijských hier v Miláne 2026.
(Sportnet)Cez víkend sa rozdajú prvé glóbusy. Vyvrcholí boj medzi Brignoneovou a Gutovou-Behramiovou v obrovskom slalome.
(Sportnet)Petra Vlhová ukázala momentky zo svojho súkromia. V seriáli Comeback odhaľuje priebeh operácie vo Švajčiarsku.
(Sportnet)