Šimečka zablahoželal Korčokovi k výhre v prvom kole. Ukázalo, že ľudia chcú prezidenta, ktorý bude slúžiť ľuďom. Čítaj ďalej
V zahraničnej kampani budem hovoriť len pravdu. Čítaj ďalej
„Som už dvadsať rokov v politike, ješitnosť nie je úplne mojou hlavnou stránkou, s ktorou by som žil,“ povedal Pellegrini. Čítaj ďalej
Korčok počíta so silnou antikampaňou. „Šírili o mne bludy a nezmysly, ktoré očierňovali moju osobu. Naďalej budeme počuť vznešené slová z druhej strany, ale bude to špinavá kampaň,“ predpokladá.
(SME)Ak sa Fico rozhodne zapojiť viac do kampane za Pellegriniho pred druhým kolom, v Hlase budú „len radi“, hovorí Šutaj Eštok. Čítaj ďalej
Ministri Denisa Saková, Matúš Šutaj Eštok a ani Tomáš Drucker sa neobávajú o budúcnosť Hlasu po prípadnom víťazstve predsedu strany Petra Pellegriniho v prezidentských voľbách. Čítaj ďalej
Korčok ďakuje občanom a občiankam Slovenska za podporu. Čítaj ďalej
Neúspešný kandidát na prezidenta Štefan Harabin tentoraz netvrdí, že je víťaz ako v minulých voľbách. Čítaj ďalej
Vyhlásenie Ivana Korčoka po sčítaní takmer všetkých hlasov.
V štábe Ivana Korčoka počúvajú tlačovú konferenciu Petra Pellegriniho. Čítaj ďalej
Reakcia Štefana Harabina po volebných výsledkoch.
(SME)
Vyhlásenie Petra Pellegriniho po sčítaní hlasov.
Pellegrini ďakuje občanom za to, že využili svoje volebné právo. Čítaj ďalej
Priestory reštaurácie Palmyra, kde má štáb Harabin, sa postupne vyprázdňujú. Čítaj ďalej
Z Korčoka bola cítiť istota, že sa do druhého kola voľby dostane spolu s jeho hlavným súperom Pellegrinim. Čítaj ďalej
Harabin sa vyjadrí po sčítaní 90 percent hlasov. Pred voľbami hovoril, že podľa jeho prieskumov by mohol vyhrať už v prvom kole.
(SME)"Mám záujem o voličský hlas každého občana SR," hovorí Pellegrini, ktorý vedie v priebežne sčítaných výsledkoch. Čítaj ďalej
Nečakajte odo mňa žiadnu atómovku, konštatoval Korčok. Čítaj ďalej